Levendula szörp

Ez a szörpünk a Lulaz termékcsalád első gyermeke, így különösen közel áll a szívünkhöz. A belekerülő alapanyagokat gondossággal válogatjuk, és az évek folyamán úgy finomítottuk, hogy a levendula karakteres íze visszafogottan mutathassa meg magát.

Mentás levendula szörp

Levendulás szörpünket egy frissebb és nyáriasabb köntösbe bújtattuk, mentával bolondítottuk meg. A levendula és menta együtt egy igazán markáns, mégis harmonikus és szerethető ízvilágot alkot. Ha nagy melegben valami különlegesre vágyunk, igazán jó választás lehet.

Levendulás méz

A méz és a levendula együtt különlegesen fenséges párost alkotnak. Azokon a napokon szeretjük igazán fogyasztani, amikor valami nem mindennapira vágyunk, amikor fejedelmi módon szeretnénk megédesíteni a pillanatot.

Diós levendulás méz

Levendulás mézünket dió hozzáadásával koronáztuk meg, azért, hogy desszert helyett olyan különleges alternatívát kínálhassunk, amely akár minden nap fogyasztható. A dió és a méz testünk, elménk és lelkünk számára is jótékony hatással lehet.

Mentás
méz

Szeretjük a meglepetéseket. Nem csak akkor, ha minket lepnek meg, hanem akkor is, ha mi lephetünk meg másokat. Ezért is született meg mentás mézünk. Hiszen a méz édességét és a menta frissességét együtt ízlelni igazán meglepő, sokadik alkalommal is.

Diós mentás méz

Mentás mézünk dióval párosítva egy igazán izgalmas energiabomba. Mi akkor szeretjük különösen fogyasztani, ha szokatlanul fáradtnak, lemerültnek érezzük magunkat és a jól megszokott feketén túl további élénkítőre vágyunk.

Ajándék doboz

Vannak az alkotók. Akik azért tesznek, hogy a világ egyszerű dolgait kincsként adják tovább nekünk. Különleges dolgokat álmodnak meg, amiket kivételes odafigyeléssel és a természet szépségeivel házasítva hívnak életre. A Lulaz ajándékdobozai is ilyen kincsek. Kérheted kicsi vegyes dobozunkat 3 termékkel vagy nagy vegyes dobozunkat 5 termékkel, amiket kínálatunkból válogathatsz össze.

Akik már megízlelték

A levendulás méz igazi ínyenc finomság számomra. Teába téve is kellemesen intenzív a levendula íze. Nem csak hideg napokra - de számomra főleg azokra -kiváló társ egy mézes tea egy jó könyv mellé.

Szabó Edit

A diós levendulás méz tökéletes nassolnivalónak bizonyult az egészségtudatos étrendbembe illesztve. Jobban megy utána a munka is. Biztos megkóstolom a többi ízt is.

Baksa Helga

A Lulaz levendula szörp nem egy egyszerű kézműves termék. Nem is tudja mindenki értékelni, de aki ráérez az ízére, az megannyi felhasználási formáját kísérletezheti ki. Nálam koktélalapként bontakoztak ki az ízei.

Magyar Balázs

A kétfajta méz tökéletes ízvilágú, mindenkinek tetszett, a csomagolással illetve a megjelenéssel együtt.

Vellai Zoltán (K&H bank)

A termékek különlegesek és finomak, teszteltük az osztályon.

Deák Zsófia (Keskeny Nyomda)

A mentás méz brutál finom! Nagyon izlett. A termék designja iszonyú jól néz ki. Zsuzsitól díszdobozt kaptunk. Az étterem már találkozott LuLaz szörppel. Készítettünk belőle süteményt. Szakácsunk kifejezetten ajánlja Roséval nyáron.

Wimmer Szabolcs (Anno Taverna – étteremvezető)